Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Abena opvaskemiddel. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abena opvaskemiddel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Abena opvaskemiddel 500ml Puri-Line håndopvask, med farve og parfume, Svanemærket

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos VVSproffen.dk.

Her kan “Abena opvaskemiddel 500ml Puri-Line håndopvask, med farve og parfume, Svanemærket” fås til 32,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Anvendes til manuel opvask af glas, bestik, gryder mm.Kan anvendes til lettere daglig rengøring, samt forbehandling af fedtpletter på tøj inden maskinvask….

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

2: Abena Opvaskemiddel puri-line 1l

  • Dagens pris: 37,75 kr.
  • Fundet hos vvs.dk
  • Mærke: Abena

Sidste produkt på vores liste er Abena Opvaskemiddel puri-line 1l som vi har fundet til 37,75 hos vvs.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til manuel opvask, samt lettere daglig rengøring.Svanemærket….

Se hos vvs.dk ❯❯

Dyreste Abena Opvaskemiddel på listen er Abena Opvaskemiddel puri-line 1l fra vvs.dk med en pris på 37.75. Billigste udvalgte Opvaskemiddel er Abena opvaskemiddel 500ml Puri-Line håndopvask, med farve og parfume, Svanemærket som du kan købe for 32.20 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 5.55 kr.
Ovenstående Abena Opvaskemiddel data og priser er hentet fra 2 butikker (VVSproffen.dk, vvs.dk). Alle Abena Opvaskemiddel tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskemiddel guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskemiddel blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskemiddel: