Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Bertazzoni opvaskemaskine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bertazzoni opvaskemaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bertazzoni DW6083PRTS Sliding Door opvaskemaskine, 60 cm, rustfrit stål

  • Dagens pris: 9499,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Bertazzoni

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bertazzoni DW6083PRTS Sliding Door opvaskemaskine, 60 cm, rustfrit stål” fås til 9499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Sliding Door opvaskemaskinen får du en fuldt integreret opvaskemaskine med innovativt design fra italienske Bertazzoni.
Opvaskemaskinen har mange fordele, såsom touch display, indbygget LED-belysning og flere forskellige programmer.
Den er desuden uds…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bertazzoni DW6083PRT opvaskemaskine med automatisk dør, rustfrit stål, 60 cm

  • Dagens pris: 8999,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Bertazzoni

Sidste produkt på vores liste er Bertazzoni DW6083PRT opvaskemaskine med automatisk dør, rustfrit stål, 60 cm som vi har fundet til 8999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fuldt integreret opvaskemaskine i innovativt design fra italienske Bertazzoni.
Opvaskemaskinen er udstyret med mange fordele: Touch-display, indvendig LED-belysning, flere forskellige programmer samt en sliding door, der lader det dekorative panel glide o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bertazzoni opvaskemaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bertazzoni opvaskemaskine:

Dyreste Bertazzoni Opvaskemaskine på listen er Bertazzoni DW6083PRTS Sliding Door opvaskemaskine, 60 cm, rustfrit stål fra KitchenOne.dk med en pris på 9499.00. Billigste udvalgte Opvaskemaskine er Bertazzoni DW6083PRT opvaskemaskine med automatisk dør, rustfrit stål, 60 cm som du kan købe for 8999.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 500 kr. – de 2 Bertazzoni Opvaskemaskine vi har fundet koster i gennemsnit 9249 kr.
Ovenstående Bertazzoni Opvaskemaskine data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Bertazzoni Opvaskemaskine tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskemaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskemaskine blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskemaskine: