Bedste Brabantia Opvaskestativ: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Opvaskebakke.dk » Alle guides » Opvaskestativ » Brabantia Opvaskestativ

Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Brabantia opvaskestativ. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Brabantia opvaskestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Brabantia - Opvaskestativ & Bakke

1: Brabantia – Opvaskestativ & Bakke

Tilbud: Kun 319.95 271.96 hos Emmalys. Spar 47 kr. / 15 %

Brabantia opvaskestativ og bakke i sort. Du undgår vand på bordpladen med afdrypningsbakken, der er flytbar bestikholder.5 års garanti…. læs mere hos Emmalys >>

Dyreste Brabantia Opvaskestativ på listen er Brabantia opvaskestativ – Sink Side – Lysegrå fra Coop.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Opvaskestativ er Brabantia – Opvaskestativ & Bakke som du kan købe for 271.96 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 227.04 kr. – de 3 Brabantia Opvaskestativ vi har fundet koster i gennemsnit 423.32 kr.
Ovenstående Brabantia Opvaskestativ data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, Coop.dk). Alle Brabantia Opvaskestativ tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskestativ blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskestativ:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opvaskebakke.dk

Mere med Brabantia:

Er du vild med Brabantia, men Opvaskestativ var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Brabantia: