Bedste Hay Opvaskestativ: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Opvaskebakke.dk » Alle guides » Opvaskestativ » Hay Opvaskestativ

Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Hay opvaskestativ. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay opvaskestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af HAY Shortwave opvaskestativ

1: HAY Shortwave opvaskestativ

Bedste pris: 795.00 hos KitchenOne.dk

Smart opvaskestativ i rustfrit stål fra danske HAY. Shortwave opvaskestativet er designet af Leon Ransmeier, der brugte bølgende linjer til at skabe et stærkt formsprog, der er både smukt og funktionelt. Perfekt til stilfuld og praktisk opbevaring af opv… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 21. maj:

Billede af HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit

2: HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit

Bedste pris: 279.00 hos KitchenOne.dk

Praktisk opvaskestativ fra Dish Drainer serien, der er designet af Shane Schneck for danske HAY. Serien indeholder også en tørrebakke i melamin samt en bestikkurv i silikone. Alle delene købes separat, men er designet til at fungere sammen. Tanken bag… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Hay Opvaskestativ på listen er HAY Shortwave opvaskestativ fra KitchenOne.dk med en pris på 795.00. Billigste udvalgte Opvaskestativ er HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit som du kan købe for 279.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 516 kr. – de 2 Hay Opvaskestativ vi har fundet koster i gennemsnit 537 kr.
Ovenstående Hay Opvaskestativ data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Opvaskestativ tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskestativ blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskestativ:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opvaskebakke.dk

Mere med Hay:

Er du vild med Hay, men Opvaskestativ var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hay: