Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Hay opvaskestativ. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay opvaskestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Shortwave opvaskestativ

Sidste produkt på vores liste er HAY Shortwave opvaskestativ som vi har fundet til 729,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart opvaskestativ i rustfrit stål fra danske HAY.
Shortwave opvaskestativet er designet af Leon Ransmeier, der brugte bølgende linjer til at skabe et stærkt formsprog, der er både smukt og funktionelt.
Perfekt til stilfuld og praktisk opbevaring af opv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Hay Opvaskestativ på listen er HAY Shortwave opvaskestativ fra KitchenOne.dk med en pris på 729.00. Billigste udvalgte Opvaskestativ er HAY Shortwave opvaskestativ som du kan købe for 729.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Hay Opvaskestativ data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Opvaskestativ tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskestativ blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskestativ: