Opvaskebakke.dk » Alle guides » Opvaskestativ » Hay Opvaskestativ

Bedste Hay Opvaskestativ: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Hay opvaskestativ. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Hay opvaskestativ | ✅ Opvaskestativ-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Hay opvaskestativ

Her kan du se hele vores liste over de bedste Hay opvaskestativ som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit

Sidste produkt på vores liste er HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit som vi har fundet til 224,- hos KitchenOne.dk.

  • Designet af Shane Schneck
  • Del af Dish Drainer serie
  • 29 cm langt og 10 cm højt
  • Antracitfarvet overflade
  • Elegant og praktisk til køkkenet

HAY Dish Drainer opvaskestativ, antracit, er et praktisk og funktionelt tørrestativ designet af Shane Schneck for den danske producent HAY. Det er en del af serien Dish Drainer, der også inkluderer en tørrebakke i melamin og en bestikkurv i silikone. Tanken bag serien er at kombinere kontrasterne i de forskellige deles farve, form og materiale for at skabe et visuelt interessant element i hverdagens køkkengrej.

Opvaskestativet er 29 centimeter langt, 10 centimeter højt og 9,5 centimeter bredt, hvilket gør det ideelt til opbevaring af tallerkener, kopper og glas. Det kan nemt placeres på en Dish Drainer tørrebakke for en smart og stilfuld serviceopbevaring. Den antracitfarvede overflade giver en moderne og elegant udstråling, der vil passe perfekt ind i enhver køkkenindretning.

HAY Dish Drainer opvaskestativ er ikke kun en praktisk opbevaringsløsning, men også et stilfuldt designelement til dit køkken. Med sit enkle og moderne design er det et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje en smule elegance og funktionalitet til deres hverdag.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Andre mærker af opvaskestativ

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste opvaskestativ på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige opvaskestativ til dine behov: