Bedste Nordal Opvaskebørste: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Opvaskebakke.dk » Alle guides » Opvaskebørste » Nordal Opvaskebørste

Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal opvaskebørste. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal opvaskebørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Nordal opvaskebørste i træ og kokos

1: Nordal opvaskebørste i træ og kokos

Tilbud: Kun 40.00 20.00 hos Packhouse.dk. Spar 20 kr. / 50 %

Mål: B: 8, Dia: 7,5, L: 25 cm. Materiale: Kokosnød, bøgetræ Super fin, og effektiv opvaskebørste, Coir fra Nordal. Opvaskebørsten er lavet af kokosnøddefibre og er specielt god til at vaske glas – og så er den bæredygtig:-) Skaftet er lavet af bøgetræ o… læs mere hos Packhouse.dk >>

Dyreste Nordal Opvaskebørste på listen er Nordal opvaskebørste i træ og kokos fra Packhouse.dk med en pris på 20.00. Billigste udvalgte Opvaskebørste er Nordal opvaskebørste i træ og kokos som du kan købe for 20.00 hos Packhouse.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Nordal Opvaskebørste vi har fundet koster i gennemsnit 20 kr.
Ovenstående Nordal Opvaskebørste data og priser er hentet fra 2 butikker (Packhouse.dk, Mostersskur.dk). Alle Nordal Opvaskebørste tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskebørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskebørste blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskebørste:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opvaskebakke.dk

Mere med Nordal:

Er du vild med Nordal, men Opvaskebørste var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nordal: