Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Rig-tig opvaskestativ. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rig-tig opvaskestativ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rig-Tig DISHY opvaskestativ – grå

Sidste produkt på vores liste er Rig-Tig DISHY opvaskestativ – grå som vi har fundet til 329,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Rig-Tig DISHY opvaskestativ – grå Dette opvaskestativ gør opvasken let og overskuelig.
Det rummer nemlig både opvaskebalje og opvaskestativ i én.
Vask op i den rummelige balje og sæt det derefter på tørrestativet.
Opvaskestativet sættes simpelthen oveni b…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rig-tig Opvaskestativ på listen er Rig-Tig DISHY opvaskestativ – grå fra Erling Christensen Møbler med en pris på 329.00. Billigste udvalgte Opvaskestativ er Rig-Tig DISHY opvaskestativ – grå som du kan købe for 329.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rig-tig Opvaskestativ data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Rig-tig Opvaskestativ tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskestativ guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskestativ blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskestativ: