Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville opvaskebørste. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville opvaskebørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Opvaskebørste bøgetræ – Bloomingville

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Opvaskebørste bøgetræ – Bloomingville” fås til 75,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: L: 21, H: 6, B: 5 cm. Materiale: Bøgetræ, hestehår Flot og funktionel opvaskebørste fra Bloomingville.
Opvaskebørsten er lavet med et lækkert greb af bøgetræ, i en god kvalitet, som ligger godt i hånden – og så er den rigtig pæn at have liggende…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Cleaning, Opvaskebørste, Natur, Bøg by Bloomingville (H: 4 cm. x B: 4,5 cm. x L: 23 cm., Natur)

  • Dagens pris: 75,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 85,-, nu kun 75,-.
    Du sparer 10 kr. / 11 %
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Bloomingville

Sidste produkt på vores liste er Cleaning, Opvaskebørste, Natur, Bøg by Bloomingville (H: 4 cm. x B: 4,5 cm. x L: 23 cm., Natur) som vi har fundet til 75,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses Cleaning, Opvaskebørste, Natur, Bøg fra Cleaning-serien fra brandet Bloomingville….

Se hos Likehome.dk ❯❯

Dyreste Bloomingville Opvaskebørste på listen er Opvaskebørste bøgetræ – Bloomingville fra Mostersskur.dk med en pris på 75.00. Billigste udvalgte Opvaskebørste er Opvaskebørste bøgetræ – Bloomingville som du kan købe for 75.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Bloomingville Opvaskebørste data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Likehome.dk). Alle Bloomingville Opvaskebørste tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskebørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskebørste blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskebørste: