Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo opvaskebørste. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo opvaskebørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO Holder til opvaskebørste

Sidste produkt på vores liste er OXO Holder til opvaskebørste som vi har fundet til 130,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte holder til enten opvaskesvampen eller opvaskebørsten kan let monteres i vasken ved hjælp af den kraftige sugekop.
Holderen kan let løftes af ved behov, og den er perforeret for hurtig tørring.
Den tåler opvaskemaskine og er fri for ftalater….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Oxo Opvaskebørste på listen er OXO Holder til opvaskebørste fra KitchenOne.dk med en pris på 130.00. Billigste udvalgte Opvaskebørste er OXO Holder til opvaskebørste som du kan købe for 130.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Oxo Opvaskebørste data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Oxo Opvaskebørste tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskebørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskebørste blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskebørste: