Bedste Ib Laursen Opvaskebørste: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Opvaskebakke.dk » Alle guides » Opvaskebørste » Ib Laursen Opvaskebørste

Du er landet på Opvaskebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen opvaskebørste. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen opvaskebørste tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Opvaskebørste på pind - Ib Laursen

1: Opvaskebørste på pind – Ib Laursen

Bedste pris: 49.00 hos Mostersskur.dk

Mål: B: 21 cm, L: 5 cm, Materiale: Bøg Flot og funktionel opvaskebørste på pind fra Ib Laursen. Opvaskebørsten er lavet af bøg, som ligger godt i hånden og ser flot ud, når du ikke bruger den. Lækker kvalitet og pæn at have liggende ved køkkenvasken. … læs mere hos Mostersskur.dk >>

Billede af Opvaskebørste u/ pind / Grøntsagsbørste - Ib Laursen

2: Opvaskebørste u/ pind / Grøntsagsbørste – Ib Laursen

Bedste pris: 45.00 hos Mostersskur.dk

Mål: H: 7,5 cm, D: 4,5 cm, Materiale: Bøg Flot og funktionel opvaskebørste uden pind eller grøntsagsbørste fra Ib Laursen. Opvaskebørsten / grøntsagsbørsten er lavet af bøg, som ligger godt i hånden og ser flot ud, når du ikke bruger den. Lækker kvalitet… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Ib Laursen Opvaskebørste på listen er Opvaskebørste på pind – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 49.00. Billigste udvalgte Opvaskebørste er Opvaskebørste u/ pind / Grøntsagsbørste – Ib Laursen som du kan købe for 45.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 4 kr. – de 2 Ib Laursen Opvaskebørste vi har fundet koster i gennemsnit 47 kr.
Ovenstående Ib Laursen Opvaskebørste data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Opvaskebørste tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opvaskebørste guides:

Fandt du ikke det rigtige Opvaskebørste blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opvaskebørste:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Opvaskebakke.dk

Mere med Ib Laursen:

Er du vild med Ib Laursen, men Opvaskebørste var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Ib Laursen: